Rólunk 2019-10-11T07:47:14+00:00

Rólunk

A CallComm 2015 évben alakult azzal a céllal, hogy kiemelkedő színvonalú és teljeskörű szolgáltatásokat nyújtson a ContactCenter alkalmazásának valamennyi területén. Anyavállalatunk az eSense Zrt 2001 óta az egyik legjelentősebb szereplő a ContactCenter piacon. Társaságunk Nyíregyházi telephelyének több mint 60 munkaállomásán, munkatársaink több éves telefonos ügyfélszolgálati, értékesítői és kintlévőség kezelői tapasztalattal állnak Megbízóink rendelkezésére. Ezen kívül több esetben vettek részt reprezentatív kutatások elvégzésében is.

Cégünk tevékenységi köre felöleli a kimenő és bejövő telefonhívások kezelésének teljes palettáját, az ügyfélszolgálatok és információs vonalak kialakításától kezdve, a telefonos értékesítésen, kintlévőség kezelésen keresztül a piackutatásig és adattisztításig.

Emberi erőforrások és képzések

A CallComm alkalmazásában álló emberi erőforrás olyan hátteret biztosít Ügyfeleink számára, amelynek segítségével minden esetben rugalmasan tudunk alkalmazkodni Partnereink felmerülő igényeihez.

Szolgáltatásaink kiemelkedő minőségében kulcsfontosságú szerepet játszik munkatársaink tökéletes munkavégzése és a munkafolyamatok többlépcsős minőségbiztosítási rendszere.

Kiválasztás

A CallComm által alkalmazott operátoroknak minden esetben saját fejlesztésű, kétszintű kiválasztási rendszerünk követelményeinek kell megfelelniük. Az első fázisban a jelentkezők csoportos interjún vesznek részt, amelynek során fény derül kommunikációs, kapcsolatteremtő, problémamegoldó és empatikus képességeikre.

A második szakaszban a CallComm kiválasztásért felelős munkatársai személyes meghallgatás segítségével döntenek a jelöltek felvételéről, a telefonos szolgáltatásokhoz nélkülözhetetlen tulajdonságok és készségek alapján. Kiemelkedően fontosnak tartjuk a megfelelő munkahelyi légkör folyamatos fenntartását, ezért a kiválasztási folyamatba a pályázók jövőbeni munkatársai is bekapcsolódnak.

Képzés

A CallComm által alkalmazott operátorok mindegyike részt vesz az Általános Képzési Terv alapján zajló tréningeken, amelyek a Telefonos etikett, az Ügyfélközpontú kommunikáció, az Értő figyelem, a Kifogáskezelés az értékesítésben, illetve a Telesales alapelvei modulokból épülnek fel. Munkatársaink az általános képzést követően minden esetben az adott projektnek megfelelő speciális továbbképzéseken vesznek részt, amelyek a mindenkori megbízó igényei szerint kerülnek lebonyolításra (cég- és termékismeret, rendszerhasználat, minőségi elvárások). A projektek során folyamatosan végzett „Call Monitoring” tevékenység alapján operátoraink személyre szabott „Refreshment” tréningeken is részt vesznek.

Teljesítményértékelés és minőségbiztosítás

Operátoraink munkáját havi rendszerességgel előre meghatározott szempontok szerint értékeljük és folyamatosan nyomon követjük a teljesítmény-mutatókban bekövetkezett változásokat. Ezzel párhuzamosan, az adott feladatok elvégzése kapcsán csoportvezetőink rendszeres visszajelzést biztosítanak az operátoroknak, az általuk végzett munka minőségéről.

A minőségbiztosítás leghatékonyabb eszközét jelentik a csoportvezetőink által végzett napi szintű behallgatások, melyekről minden esetben azonnali visszajelzést adunk munkatársaink részére. Minden munkanap kezdetén, az operátorok pontos statisztikát kapnak az előző nap elvégzett munkájuk mennyiségéről és eredményéről, amit összevethetnek a többi munkatárs hasonló mutatóival.